BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 27 August 2011

gender discrimination on facebook



.....at least we have only one stalker to worry about. Hahahaha....







P/s: Selamat Hari Raya :)

6 comments:

  1. HAHAH..diskriminasi sgguh..rimas wooo ada stalker..tapi best wooo ada stalker..erkk.camne tu? hahhaaha

    ReplyDelete
  2. cik bell: ha3. wei best pa ada stalker ramai2.. tp selalunya gurl ni stalkernye laki ar. ha3

    ReplyDelete
  3. ekk, bukan lelaki pun ade stalker ke ? biasanya kalo stalker2 ni, aku yang suka stalk orang..heheh..tapi siyes cakap, serabut dowh ade stalker..nak buat ape2 pun nk kena cover..benci ! HAHA..

    ReplyDelete
  4. eady : ha3. wei best doe ramai stalker. org tue-tue kate banyak stalker ni tandanya ramai secret admire. he3

    ReplyDelete
  5. secret admire (SA) tu yang aku menyampah tu..tak suka la org perati-perati kita ni..payah la main cover2 ayu..haha..

    ReplyDelete
  6. eady: ha3. wei org kalau dah kat mata kita dah lawa, tak payah cover2 pon memang akan lawa gak. he3

    ReplyDelete